ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2014

Προς τα μέλη του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες»

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση και σε Εκλογές για την ανάδειξη νέας Επιτροπής καθώς και την τροποποίηση άρθρων του καταστατικού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες» καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 30-11-2014 στις 10:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Σερρών.

Παράλληλα με την έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέας Επιτροπής ελέγχου από τις 10:00 έως τις 14:00 (εκλογική διαδικασία 4 ώρες). Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν όσα μέλη είναι ταμειακώς τακτοποιημένα (συνδρομή έτους 2014) και όσα έχουν εγγραφεί ως μέλη μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

Δικαίωμα υποψηφιότητας για την Επιτροπή ελέγχου έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου. Οι υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν εγγράφως έως το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 είτε ταχυδρομικώς στην έδρα του Συλλόγου Πλ. Εμπορίου 24-2ος όροφος, τηλ. 2321063900, είτε με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

Σημ.: Όλα τα μέλη θα ενημερωθούν με sms/μήνυμα στο προσωπικό τους κινητό τηλέφωνο και με αναρτήσεις στους σχετικούς διαδικτυακούς χώρους του συλλόγου. Για το Δ.Σ. του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες»

Η Πρόεδρος - Βασιλική Πέτσα

Η Γραμματέας - Νόπη Ρουστάνη

 

Η Ιστοσελίδα είναι μία προσφορά της Σερραϊκής Εταιρείας Κατασκευής Ιστοσελίδων www.webmaking.gr

και του πολυοδηγού Σερρών www.serresvres.gr