ΔΡΑΣΕΙΣ 2014

ΔΡΑΣΕΙΣ 2014 (14)

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 00:00

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ

Για πρώτη φορά φέτος ο Σύλλογος Σερραίες Μανούλες φιλοξενήθηκε σε ένα από τα σπιτάκια της χριστουγεννιάτικης Πολιτείας των Ευχών που διοργάνωσε για μια ακόμη φορά η ΚΕΔΗ Σερρών. Ο κόσμος που επισκέφτηκε το σπιτάκι του Συλλόγου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δράσεις αλλά και να στηρίξει το έργο του, τόσο οικονομικά όσο και συγκεντρώνοντας ρούχα, παιχνίδια και πλαστικά καπάκια. Η οικοδέσποινα Ελένη Κοπάνου και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου, Ιωάννα Καραγιοβάνη, Ειρήνη Κυριμλή, Ιωάννα Ρούσου και Έλενα Λαγού ήταν εκεί με γιορτινή διάθεση και υποδεχόντουσαν   τους επισκέπτες.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους μας επισκέφτηκαν και σε όσους πρόσφεραν και έκαναν την παρουσία του Συλλόγου στην Πολιτεία πετυχημένη  - Φυτώριο Νίκος Πεχλιβανίδης - Καφεκοπτεία Αλευρά και Μπουφίδη - Cammeo café bar - DONUTS LAND


Ζουριδάκη Λίνα

 

φωτογραφικό υλικό: Ιωάννα Γανικα - Καραγιοβανη

ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΡΡΑΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ.

 

Ο Σύλλογος «Σερραίες Μανούλες» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού διοργάνωσε στις 13 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα του «Ορφέα» την 3η Γιορτή Παιδιού στις Σέρρες με τίτλο«Χριστούγεννα: χαρά για τα παιδιά», μια γιορτή που έγινε πλέον θεσμός στην πόλη μας.
Η γιορτή περιελάμβανε παραδοσιακά κάλαντα και δρώμενα από παιδιά της πόλης μας. Συμμετείχαν με τα παιδικά τους τμήματα: * Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Σερρών " Ο Άγιος Πολύκαρπος” * Πολιτιστικός-Εξωραιστικός Σύλλογος Κ.Καμήλας * Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλτοτοπίου Και η παιδική χορωδία του Ωδείου Σερρών Β. Ταπέ υπό τη διεύθυνση Γεωργίου Ταπέ . Την εκδήλωση προλόγισε ο καθηγητής φυσικής αγωγής και δάσκαλος ελληνικού παραδοσιακού χορού κος Βασίλης Τερζής και χαιρέτισαν η πρόεδρος του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες» κ. Βασιλική Πέτσα και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών κα Κωνσταντίνα Καλένδραλη. Την παρουσίαση έκανε η δημοσιογράφος Φανή Ασπογαλή.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σερρών κ.Πέτρος Αγγελίδης , ο πρόεδρος ΚΕΔΗΣ κ. Ευθύμης Ραμπότας καθώς και πλήθος παιδιών και γονέων! 
Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών. Στην Γιορτή υπήρχε και κουμπαράς για την ενίσχυση του μικρού Σπύρου Αλεξανδρή ο οποίος γέμισε με 370,04 ευρώ.
Τον προθάλαμο στόλισαν μέλη του συλλόγου με χριστουγεννιάτικο διάκοσμο ενώ μαμάδες του συλλόγου προσέφεραν απλόχερα εκλεκτά χειροποίητα κεράσματα για όλους τους παρευρισκόμενους.
Η πρόεδρος Συλλόγου Σερραίες Μανούλες κ.Βάσω Πέτσα είπε για την εκδήλωση: «ήταν μια όμορφη και συγκινητική γιορτή η χθεσινή 3η Γιορτή Παιδιού. Σας ευχαριστούμε όλους που συμβάλατε με την προσφορά σας, τις δυνάμεις σας και την παρουσία σας στο διπλό σκοπό της εκδήλωσης. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών σε επίσκεψη που θα ακολουθήσει για να γνωρίσουμε τα παιδιά του σχολείου, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους. Επίσης ο κουμπαράς για το μικρό Σπύρο γέμισε με 357,04€ ποσό που θα κατατεθεί στο λογαριασμό του, με την ευχή να βγει νικητής και να μας χαμογελάει στην επόμενη γιορτή μας. Τέλος ευχαριστούμε τους μικρούς πρωταγωνιστές, τα παιδιά μας, τα παιδιά σας που ανέβηκαν στη σκηνή του Ορφέα παριστάνοντας έθιμα του τόπου τους για τις γιορτές που έρχονται και γεμίζοντας με αγγελικές μελωδίες τις καρδιές μας. Η γιορτή ήταν αφιερωμένη από παιδιά σε παιδιά και αυτό μας δίνει ελπίδα για πιο ουσιαστικές πράξεις. Η απλότητα των Χριστουγέννων και η αγάπη ας μεταφερθεί σε κάθε σπιτικό, σε κάθε οικογένεια, σε κάθε παιδί».
Τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι χωρίς τη στήριξη επαγγελματιών των Σερρών και αυτή όπως και κάθε άλλη εκδήλωση του συλλόγου δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Για την 3η γιορτή παιδιού ο Σύλλογος Σερραίες Μανούλες ευχαριστεί ιδιαίτερα τους: Μαρια Ζιωγα-Wishes και Ευη ΤΖιτζη - Evey Special Creations για τη διακόσμηση του χώρου. Τα Ζαχαροπλαστεία Βασάκη και το Donuts Land Σέρρες- Γεωργίου Παπανδρέου 16 για τα γλυκίσματα που προσέφεραν.

 


Λαμπριανίδου Μαρία

 

 

φωτογραφικό υλικό: Ιωάννα Γανικα - Καραγιοβανη

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

των μελών της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

του Συλλόγου «ΣΕΡΡΑΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ-Δράσεις για τη μητέρα και το παιδί»

 

Σήμερα, Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11 το πρωί, συνήλθε εκτάκτως η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου «ΣΕΡΡΑΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ-Δράσεις για τη μητέρα και το παιδί».

 

Το θέμα το οποίο κυριάρχησε στη συζήτηση ήταν η παραίτηση όλων των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής και οι λόγοι τους οποίους επικαλούνται.

 

1) Ως προς την ουσία των ελέγχων διαπιστωθήκαν τα ακόλουθα :

- Η Εξελεγκτική Επιτροπή πρότεινε τριμηνιαίο αντί για ετήσιο έλεγχο (όπως αυτός προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου), το οποίο και δέχτηκε το ΔΣ.

-Τα ευρήματά της μετά από 2 τέτοιους τριμηνιαίους ελέγχους  τα οποία θεωρήθηκαν μεμπτά, αφορούσαν την έλλειψη τιμολογίων σε συγκεκριμένα περιστατικά δοσοληψιών του Συλλόγου, ενώ αντίστοιχα υπήρχαν απλά κομμένες αποδείξεις. Ουσιαστικά το θέμα δεν ήταν η ύπαρξη ή όχι κάποιου παραστατικού, αλλά η ύπαρξη λάθος παραστατικού. Αυτή η έλλειψη αιτιολογήθηκε πλήρως από την ταμία του Συλλόγου στα μέλη της Επιτροπής αλλά και στα μέλη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Σε εμάς έγιναν σαφείς και κατανοητοί οι λόγοι για τους οποίους δεν ήταν δυνατή η έκδοση τιμολογίων σε αυτές τις περιπτώσεις.

-Σε καμία περίπτωση δεν κρίναμε ότι το ΔΣ δεν προσπάθησε να συνεργαστεί με την Επιτροπή, ενώ δέχτηκε πλήρως κάθε σύσταση βελτίωσης που της υπέδειξαν και ήταν εφικτό να υλοποιηθεί.

-Σε καμία περίπτωση δεν αποδείχτηκε ότι έλειπαν χρήματα από το ταμείο του Συλλόγου, ή ότι κακοδιαχειρίστηκαν χρήματα, ούτε από αμέλεια ούτε από δόλο. Άλλωστε και τα ευρήματα της Επιτροπής δεν αναφέρουν πουθενά κάτι τέτοιο.

 

2) Δυστυχώς, κανένα από τα μέλη της απελθούσας Εξελεγκτικής Επιτροπής δεν παρέστη στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, προκειμένου να υπάρξει αντίλογος και να μας δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις σχετικά με τα ευρήματά τους αλλά και για τους λόγους των παραιτήσεών τους, οι οποίοι δεν μας έγιναν σαφείς και κατανοητοί.
Η ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής της Συνέλευσης έγινε μερικές εβδομάδες νωρίτερα, και όμως δεν υπήρξε κανένα αίτημα από τα μέλη της επιτροπής για αλλαγή της, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στις 30-11-2014. Επίσης δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για έκτακτους λόγους απουσίας τους από τη διαδικασία. Το γεγονός αυτό θλίβει βαθύτατα τα μέλη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες» διότι, πραγματικά, ήθελαν να μάθουν από τα ίδια τα μέλη της Επιτροπής τους λόγους που τις οδήγησαν σε παραίτηση, αλλά και τους λόγους για τους οποίους έκριναν σημαντικό να δημοσιοποιήσουν θέματα που αφορούν το Σύλλογο και μόνο αυτόν, δημόσια στο facebook, όχι μόνο στην ομάδα του Συλλόγου, αλλά και σε προσωπικό προφίλ, με κείμενο καθ’όλα διφορούμενο και γεμάτο υπονοούμενα, εκθέτοντας όχι μόνο τα μέλη του ΔΣ αλλά και όλα τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου για αμέλεια. Γι’ αυτό και παρακαλούμε τα μέλη της απελθούσας Επιτροπής να διαγράψουν τη σχετική ανάρτηση, τόσο από την ομάδα του Συλλόγου  στο facebook, όσο και από το προσωπικό προφίλ.

 

3) Αποφασίστηκε στην επόμενη Γενική Συνέλευση, να γίνει σχετική εισήγηση τροποποίησης του καταστατικού του Συλλόγου ώστε να υπάρχει δυνατότητα διαγραφής μελών όταν κρίνεται ότι λειτουργούν εις βάρος των καταστατικών όρων λειτουργίας του Συλλόγου ή τον επιβουλεύονται. Επίσης αποφασίστηκε, κάθε ανάρτηση στην ομάδα του Συλλόγου  στο facebook, να περνάει από έγκριση της διαχειριστικής ομάδας πριν την δημοσιοποίησή της και να διαγράφονται αμέσως τυχόν κακόβουλα σχόλια. Η ομάδα αυτή είναι μόνο για ανακοινώσεις και οργάνωση εκδηλώσεων. Κάθε άλλο θέμα των μελών συζητείται με το ΔΣ ή στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

 

4) Τέλος, η Έκτατη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες» αποφάσισε η παρούσα επιστολή να κοινοποιηθεί στην ομάδα του Συλλόγου στο facebook, προκειμένου να αποκατασταθεί η φήμη και του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και του Συλλόγου ολόκληρου, στην κοινωνία που τόσα χρόνια στηρίζει το Σύλλογο αλλά και  στηρίζεται από αυτόν και να εξαλείψει κάθε σύννεφο οικονομικής κακοδιαχείρισης που δυστυχώς αιωρήθηκε, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, πάνω από τα κεφάλια όλων μας.

 

 

 

Με τιμή,

 

εκ μέρους των μελών

της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 30-11-2014

του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες»

 

 

Η Πρόεδρος

Μαρία Κοσιτζή

 

 

Eυχαριστούμε τα μέλη του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση και συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Νέας Ελεγκτικής επιτροπής.

 

Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 17:39

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2014

Προς τα μέλη του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες»

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση και σε Εκλογές για την ανάδειξη νέας Επιτροπής καθώς και την τροποποίηση άρθρων του καταστατικού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες» καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 30-11-2014 στις 10:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Σερρών.

Παράλληλα με την έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέας Επιτροπής ελέγχου από τις 10:00 έως τις 14:00 (εκλογική διαδικασία 4 ώρες). Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν όσα μέλη είναι ταμειακώς τακτοποιημένα (συνδρομή έτους 2014) και όσα έχουν εγγραφεί ως μέλη μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

Δικαίωμα υποψηφιότητας για την Επιτροπή ελέγχου έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου. Οι υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν εγγράφως έως το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 είτε ταχυδρομικώς στην έδρα του Συλλόγου Πλ. Εμπορίου 24-2ος όροφος, τηλ. 2321063900, είτε με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

Σημ.: Όλα τα μέλη θα ενημερωθούν με sms/μήνυμα στο προσωπικό τους κινητό τηλέφωνο και με αναρτήσεις στους σχετικούς διαδικτυακούς χώρους του συλλόγου. Για το Δ.Σ. του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες»

Η Πρόεδρος - Βασιλική Πέτσα

Η Γραμματέας - Νόπη Ρουστάνη

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 00:00

"Ορθοπεταλιά στο Περιβάλλον"

Ο ποδηλατικός σύλλογος Σερρών Bike Riders, ο σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Σερρών, ο σύλλογος Σερραίες Μανούλες και η Ένωση Γυμναστών Ν. Σερρών  διοργανώνουν για πρώτη φορά στην πόλη των Σερρών την περιβαντολογική εκδήλωση με τίτλο «Ορθοπεταλιά στο Περιβάλλον». Στόχος είναι η ανάδειξη της αλληλεπίδρασης που έχουν στην καθημερινότητά μας τρεις λέξεις : Ποδήλατο – Ανακύκλωση – Περιβάλλον. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ποδηλατικούς αγώνες μέσα στην πίστα καρτ, ανακύκλωση προϊόντων και περιβαντολογικές καλλιτεχνίες φτιαγμένες από τα ίδια τα παιδιά. Οι ποδηλατικοί αγώνες απευθύνονται σε γονείς με παιδιά δημοτικού και σε οποιονδήποτε άλλον ενδιαφερόμενο. Στον προαύλιο χώρο της πίστας τα παιδιά θα  συγκεντρώσουν προϊόντα προς ανακύκλωση και θα λάβουν μέρος στην κλήρωση δώρων που θα ακολουθήσει. Όλοι οι μικροί μας φίλοι υπό την καθοδήγηση παιδαγωγών θα έχουν την ευκαιρία μέσα από καλλιτεχνίες να εκφράσουν τη σχέση τους με το φυσικό περιβάλλον.

Καλούμε όλους τους γονείς μαζί με τους μικρούς μας φίλους την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 σε μια εκδήλωση αγάπης και σεβασμού προς το περιβάλλον.

 

 

Ώρα έναρξης εκδήλωσης: 09:00

Ώρα έναρξης Ποδηλατικών αγώνων: 11:00

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση θα βρείτε στην προκήρυξη που έχει αναρτηθεί στην σελίδα :

Facebook : Bike-Riders-serres-team

  

Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 13:30

Εκστρατεία Αγάπης

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

Με την επιστολή μας αυτή σας ενημερώνουμε ότι 8χρονο κοριτσάκι που διαμένει στην πόλη των Σερρών διαγνώστηκε πρoσφάτως με ευμεγέθη όγκο στον εγκέφαλο. Σύμφωνα με τη γνωμάτευση των ιατρών της Α’ ΝΡΧ Κλινικής του ΑΠΘ, για την ολική αφαίρεση του όγκου συνιστάται αμέσως η μετάβαση της ασθενούς σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο που εδρεύει στο Αννόβερο της Γερμανίας.

Οι γονείς της μικρής είναι άνεργοι και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά στην ανάγκη του παιδιού τους. Για το λόγο αυτό, «Οι Πελαργοί», επίσημοι φίλοι της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης και ο Σύλλογος «Σερραίες Μανούλες» με δράση για τη μητέρα και το παιδί, σε συνεργασία με την ιστοσελίδα «SerraikaNea.gr», αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία να βοηθήσουν στη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού των 50.000 ευρώ.

Την παρούσα στιγμή, η ελπίδα της 8χρονης εναπόκειται στο φιλότιμο των πολιτών! Καλούμε, λοιπόν, όλους όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά, ανάλογα με τις δυνατότητές τους, στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας:

Eurobank

Δικαιούχος: Μάνθου Αικατερίνη

0026-0223-21-0102300298

IBAN: GR780 260223 000021 0102300298

Τη νομική επίβλεψη και εκπροσώπηση αναλαμβάνει αφιλοκερδώς ο κ. Σταυρόπουλος Χ. Αλέξανδρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, αλλά και του Συνδέσμου των «Πελαργών».

Με την υποστήριξη

Ιερά Μητρόπολη Σερρών & Νιγρίτης

SerraikaNea.gr

Ιατρικός Σύλλογος Σερρών

ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση

Αντιδημαρχία

Κοινωνικής Πρόνοιας & Παιδείας Δήμου Σερρών

ΕΠΙΛΟΓΕΣ TV

ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δήμος Ν. Ζίχνης

TVS

Ας ενωθούμε όλοι,
σε μια μεγάλη αγκαλιά για τη μικρή που τη χρειάζεται!

 

Η Εκστρατεία Αγάπης συνεχίζεται.

Θέλουμε να γυρίσει πίσω με χαμόγελο ο μικρός μας άγγελος.

 

 

 

 

 

 

 

Σέρρες, 08.7.2014

ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ


Η κοινωνία των Σερρών και πολλοί συνάνθρωποί μας από όλα τα μέρη της Ελλάδας ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στο κάλεσμα των «Πελαργών» και του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες» που, σε συνεργασία με τα «SerraikaNea.gr», ζήτησαν την οικονομική βοήθεια των πολιτών για την οικογένεια του 8χρονου κοριτσιού το οποίο διαγνώστηκε πρόσφατα με ευμεγέθη όγκο στον εγκέφαλο και χρήζει άμεσης μετάβασης σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο του εξωτερικού, ώστε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Απλοί ανώνυμοι πολίτες, πολιτιστικοί, αθλητικοί και επαγγελματικοί σύλλογοι, αλλά και φορείς του πόλης και του νομού, συγκέντρωσαν σε λιγότερο από 3 εργάσιμες ημέρες(!) το ποσό των 44.000ευρώ(!) που κατατέθηκε ήδη στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας.
Ταυτόχρονα, η αρμόδια υγειονομική επιτροπή του ΙΚΑ Θεσσαλονίκης ενέκρινε σε ποσοστό 95% την απαιτούμενη ιατρική δαπάνη των 70.000 ευρώ, ποσό που καθόρισε για τις δυο εβδομάδες πλήρους νοσηλείας το Διεθνές Ινστιτούτο Νευροχειρουργικής του Αννόβερο της Γερμανίας, όπου μεταβαίνει αύριο η μικρή με την οικογένειά της.
Πιο συγκεκριμένα, η κρατική επιδότηση θα αποσταλεί άμεσα με έμβασμα στο Γερμανικό ιατρικό κέντρο, ενώ το υπόλοιπο ποσό που συγκεντρώθηκε από την εκστρατεία αγάπης θα χρησιμεύσει, αρχικά, για την κάλυψη του υπολοίπου ποσοστού της νοσηλευτικής δαπάνης, καθώς και για τα πρώτα λειτουργικά έξοδα της οικογένειας (αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, φαγητό, μετακινήσεις, συνοδός/μεταφραστής).
Για τους παραπάνω λόγους, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι ο τραπεζικός λογαριασμός θα παραμείνει προσωρινά κλειστός, έως ότου δρομολογηθούν οι εξελίξεις μετά τη χειρουργική επέμβαση της προσεχούς Πέμπτης, στην οποία θα υποβληθεί 8χρονη από τον Καθηγητή Bertalanffy για διεγχειρητική διάγνωση και ολική αφαίρεση του όγκου.
Προφανώς, ο αρχικός σκοπός της εκστρατείας κρίνεται απόλυτα επιτυχής. Η αγάπη και οι ευχές όλων μας θα συνοδεύσουν αύριο τη μικρή μας φίλη στο ταξίδι της ελπίδας και μια μεγάλη αγκαλιά την περιμένει ήδη στην επιστροφή!

Με εκτίμηση,
□ Για τους «Πελαργούς»:
Σταυρόπουλος Αλέξανδρος, δικηγόρος

□ Για τις «Σερραίες Μανούλες»
Πέτσα Βασιλική, Πρόεδρος ΔΣ

□ Για τα «SerraikaNea.gr»
Κουμπαρούδης Θανάσης, δημοσιογράφος

Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014 00:00

Ομιλία "Ασφαλές Διαδίκτυο"

Ο Σύλλογος «Σερραίες Μανούλες» σας καλεί στην ομιλία με θέμα:
Ασφαλές Διαδίκτυο: Προστασία των Παιδιών και των Εφήβων από τους κινδύνους του ψηφιακού κόσμου
Δευτέρα  5 Μαΐου 2014 και ώρα 18:30 
Στο café SOFA -1ος όροφος (πεζόδρομος Τσαλδάρη)
Ομιλήτρια: Χρυσάνθη Παλάζη Φιλόλογος-Επιμορφώτρια ΤΠΕ-Διδάκτωρ Παιδαγωγικής ΑΠΘ
Θα ακολουθήσει συζήτηση

Κυριακή, 11 Μαΐου 2014 00:00

3η Γιορτή Μητέρας

Ο Σύλλογος "Σερραιες Μανουλες"

ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους

για τη συμβολή και τη συμμετοχή τους στην 3η Γιορτή Μητέρας,

τους χορηγούς και όσους συνεργάστηκαν

για την πραγματοποίηση της δράσης μας:


-Οργάνωση εκδηλώσεων Wishes για το ντεκόρ


-Ζαχαροπλαστείο Βασάκη για τα γλυκά


-Ξενώνας "Οικοπεριηγητής" στην Κερκίνη για τα δώρα της κλήρωσης


-και κυρίως τον Πρότυπο Παιδικό Σταθμό "Ονειρούπολη" και το προσωπικό του

για το πάθος και τη δημιουργικότητα προς τους μιικρούς μας φίλους.


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τη στήριξη.

Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 00:00

Τα Παραμύθια Του Οσελότου

Ο Σύλλογος "Σερραίες Μανούλες" , οι εκδόσεις Οσελότος και η συγγραφέας Δέσποινα Κομνηνάκη, προσκαλούν μικρούς και μεγάλους φίλους στην παρουσίαση του βιβλίου
"Τα Παραμύθια Του Οσελότου"
την Τετάρη 2 Απριλίου 2014 και ώρα 18:00
στην αίθουσα της Στρατιωτικής Λέσχης Φρουράς (ΛΑΦ) - Μεραρχίας 53 - Σέρρες

Την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου καθιέρωσε η ΙΒΒΥ, Διεθνής Οργάνωση Βιβλίων για τη Νεότητα, το 1966, την ημέρα των γενεθλίων του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν (2 Απριλίου 1805), με σκοπό να εμπνεύσει στα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα και να προκαλέσει την προσοχή των μεγαλυτέρων στο παιδικό βιβλίο.

Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014 00:00

1η ομαδική αιμοδοσία

ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ 3 ΖΩΕΣ χωρίς να σου κοστίσει τίποτα!!!

Για το σκοπό αυτό ,ο Σύλλογος "Σερραίες Μανούλες" έχει δημιουργήσει τη δική του τράπεζα αίματος στο Γεν. Νοσοκομείο Σερρών.

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ!!!
Την Πέμπτη 6 Μαρτίου και ώρα 10:00π.μ μερικά μέλη μας έκαναν την 1η ομαδική αιμοδοσία του Συλλόγου μας.

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ!!!

Ομιλία με θέμα:
Τρόποι διαχείρισης άγχους σε μαθητές και γονείς
(από το Δημοτικό έως τις Πανελλήνιες εξετάσεις)

Ομιλητής: Κυριάκος Ασίκογλου
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

Ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις.


Τα μέλη που ήταν εκεί είχαν δωρεάν καφέ.

Ευχαριστούμε θερμά την Ιωάννα Γανίκα για το φωτογραφικό υλικό.

 

Η Ιστοσελίδα είναι μία προσφορά της Σερραϊκής Εταιρείας Κατασκευής Ιστοσελίδων www.webmaking.gr

και του πολυοδηγού Σερρών www.serresvres.gr