ΔΡΑΣΕΙΣ 2017

ΔΡΑΣΕΙΣ 2017

Στις 11 Δεκεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, γιορτάζεται κάθε χρόνο από το 1946. Η γιορτή καθιερώθηκε για να βοηθήσει τα παιδιά της κατεστραμμένης από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο Ευρώπης.

Φέτος, μετά την «6η Γιορτή Παιδιού» (9/12//17) ο σύλλογος «Σερραίες Μανούλες» συνεχίζει να γιορτάζει με τα παιδιά. Το απόγευμα της Δευτέρας 11/12/17 στις 18:00, στο φουαγιέ του θεάτρου «Αστέρια», καλεί όλα τα παιδάκια -μαζί με τα παιδάκια που φιλοξενούνται στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Σερρών- να ζωγραφίσουν όλα μαζί για το υπέρτατο αγαθό την ειρήνη.

Mαχάτμα Γκάντι: Τη μέρα που η δύναμη της αγάπης θα υπερνικήσει την αγάπη της δύναμης, ο κόσμος θα γνωρίσει την ειρήνη.

Ο σύλλογος «Σερραίες Μανούλες» ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης: ΓΑΤΙΔΗΣ Fresh  και Dell’ invite ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Στις 3/4/2017 ο Σύλλογος είχε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο κ. Ηλία Γκότση, στον οποίο κατέθεσε 2η επιστολή διαμαρτυρίας για το θέμα των παιδικών χαρών, καθώς διανύουμε τη 2η χρονιά με άδεια την πόλη από παιδικές χαρές, και τον κίνδυνο, μία ολόκληρη γενιά να κινδυνεύει να μην γνωρίσει παιδικές χαράς. 

 

GKOTSIS2

2/4/2017 συμμετείχαμε στη δράση Let‘s do it Greece καθαρίζοντας το στρατόπεδο του Παπαλουκά. 

lets1

Στις 10/03/2017 γνωρίσαμε από κοντά μέλη του μεγαλύτερου οργανισμού στην Ελλάδα για το παιδί το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». Μας ενημέρωσαν  για  την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. Λίγες μέρες πιο μπροστά είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε από κοντά και τον πρόεδρο του κ. Γιαννόπουλο όπου μας ενημέρωσε για τις δράσεις του «Χαμόγελου του παιδιού»

Στις 6/3/2017 ο Σύλλογος συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλου «Εφαπτόμενες ζωές» της Γκρέτας Χριστοφιλοπούλου

Την εβδομάδα 13-17 Φεβρουαρίου προγραμματίστηκε εθελοντική αιμοδοσία από τα μέλη μας για την ενίσχυση της τράπεζας του συλλόγου Σερραίες Μανούλες. «Δώσε αίμα ,γέμισε την καρδιά σου με χαρά»

 

Η Ιστοσελίδα είναι μία προσφορά της Σερραϊκής Εταιρείας Κατασκευής Ιστοσελίδων www.webmaking.gr

και του πολυοδηγού Σερρών www.serresvres.gr