ΔΡΑΣΕΙΣ 2015

ΔΡΑΣΕΙΣ 2015 (4)

Στις 22 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε ο 31ος Γύρος της πόλης των Σερρών, με ρεκόρ συμμετοχών. Μικροί μεγάλοι έδωσαν δυναμικό παρόν σε μια αθλητική διοργάνωση του Δήμου Σερρών και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας Θράκης.
Παράλληλα συγκεντρώθηκε ανθρωπιστική βοήθεια από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 στέλνοντας το μήνυμα συμπαράστασής μας στους συνανθρώπους μας πρόσφυγες. Τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας στους χώρους των προσφύγων στην Ειδομένη Κιλκίς, ανέλαβε η Ομάδα Αλληλεγγύης Σερρών για του Σύριους Πρόσφυγες.
Ο Σύλλογος «Σερραίες Μανούλες» ήταν εκεί μαζί με πολλούς ακόμη συλλόγους απ' όλο το νομό σε μια προσπάθεια να ενώσουμε δυνάμεις και να μπορέσουμε όλοι μαζί να στηρίξουμε όσους υποφέρουν.

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015 00:00

Απογευματινός καφές

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 το απόγευμα τα μέλη και τα παιδάκια τους συναντήθηκαν στην "Απόλαυση" για έναν απογευματινό καφέ. Αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά και υποδεχτήκανε το καλοκαίρι.Μαζί τους ήταν και η Κλόουν “Φρατελίνα”.

 

 

 

Παραλάβαμε σήμερα τα αποτελέσματα των δωρεαν μαστογραφιών που έγιναν στις 23 και 24 Μαρτίου από την Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας. Πραγματοποιήθηκαν 100 δωρεάν μαστογραφίες σε γυναίκες του Νομού μας και δυστυχώς δύο περιπτώσεις διαγνώστηκαν θετικές στον καρκίνο του μαστού. Ευχόμαστε να είναι αντιμετωπίσημα τα περιστατικά και υποσχόμαστε ότι ως Σύλλογος θα συνεχίσουμε τη δράση αυτή, θέλοντας να βοηθησουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες και να κάνουμε τον έλεγχο μια συνήθεια που θα προλαμβάνει και θα σώζει.

*Οι εξεταζόμενες που συμμετείχαν, θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για την παραλαβή των αποτελεσμάτων.

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 00:00

Γιορτή γυναίκας

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 τα μέλη του συλλόγου μας διασκέδασαν στην ταβέρνα «Τρελή Ροδιά» την γιορτή της Γυναίκας. Ήταν μια ευκαιρία να βρεθούν και να διασκεδάσουν όλες μαζί. Το ίδιο βράδυ γιόρτασαν κάνοντας τούρτα - έκπληξη στο αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ., τη Λίτσα Ταραρά που είχε τα γενέθλια της.

 

Η Ιστοσελίδα είναι μία προσφορά της Σερραϊκής Εταιρείας Κατασκευής Ιστοσελίδων www.webmaking.gr

και του πολυοδηγού Σερρών www.serresvres.gr