Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Ιανουάριος 2016 - Σερραίες Μανούλες - Δράσεις για τη μητέρα και το παιδί

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2015, ο Σύλλογος «Σερραίες Μανούλες» πραγματοποίησε Τακτική Γενική Συνέλευση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σερρών και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Επιτροπής Ελέγχου.
Ακολούθησε
ομιλία της απερχόμενης Προέδρου κας Βασιλικής Πέτσα και απολογισμός δράσεων έτους 2015, οικονομικός απολογισμός έτους 2015 από την απερχόμενη Ταμία και Λίνα Ζουριδάκη, ανάγνωση έκθεσης επιτροπής ελέγχου, συζήτηση για τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ., καθώς και προτάσεις μελών.

Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχε ικανός αριθμός μελών και έπειτα από την καταμέτρηση των ψήφων και μετά την πρώτη συνεδρίαση των εκλεγέντων μελών, το 3Ο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: K
αράμπελα Πολυξένη (Ξένια)

Αντιπρόεδρος:Λαμπριανίδου Μαρία

Γραμματέας: Καρπάζη Χριστίνα (Μαρκέλλα Μικέλη)

Ταμίας: Βλάχου Κωνσταντίνα (Ντίνα)

Μέλος: Παναγιωτίδου Ευτυχία

Αναπληρωματικά μέλη: Ελένη Βεργίδου, Μαρία Τάφη και Αγγελική Χαραλαμπίδου.

Η Επιτροπή Ελέγχου αποτελείται από τις: Λίνα Ζουριδάκη, Νίκη Παπάζογλου, Γλυκερία Σκιαδοπούλου, Γεωργία Γούλα, Ελένη Χατζηβασιλείου.

Ευχαριστίες προς όλα τα μέλη του συλλόγου που παραβρέθηκαν στις διαδικασίες, στην Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης κ. Συμέλα Κάλφα και τη Γραμματέα κ. Δέσποινα Μπουναρτζή αλλά ιδιαίτερα την εφορευτική επιτροπή Μαρία Ρουστάνη, Κική Πατώνη και Ελευθερία Νικολαϊδου για την τέλεια διεκπεραίωση των εκλογών, απηύθυνε η νέα διοίκηση.

Τέλος, οι ευχές όλων, ήταν η συνέχιση των δράσεων να γίνει με τον ίδιο ζήλο και ενέργεια, με απρόσκοπτη συμμετοχή και πάνω από όλα ανιδιοτελή αγάπη τόσο των μελών όσο και των φίλων του συλλόγου.

Κατηγορία Διοικ. Συμβούλια

Σύλλογος «Σερραίες Μανούλες»
Δράσεις για τη μητέρα και το παιδί
Έδρα: Πλατεία Εμπορείου 24 –Σέρρες Αρ. Πρωτ.: 71
http://www.sermother.gr/
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σέρρες, 9-1-2016
Αρ. Πρωτ.: 71

 

Προς τα μέλη του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες»

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση και σε Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Επιτροπής ελέγχου (σύμφωνα με το άρθρ. 10 του καταστατικού).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες» καλεί τα μέλη του στην τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 17-1-2016 στις 17:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Σερρών. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 24-1-2016.

Επειδή κατά τις ως άνω ημεροχρονολογίες υπάρχει πιθανότητα να μην επιτευχθεί η προβλεπόμενη από το καταστατικό απαρτία των μελών της Γενικής Συνέλευσης, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 3η ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Κυριακή 31-1-2016 στις 17:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Σερρών.
Παράλληλα με τη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Επιτροπής ελέγχου από τις 15:00 έως τις 19:00 (εκλογική διαδικασία 4 ώρες).

Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν όσα μέλη είναι ταμιακώς τακτοποιημένα (συνδρομή έτους 2016) και όσα έχουν εγγραφεί ως μέλη μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2016.

Δικαίωμα υποψηφιότητας για το Δ.Σ. ή την Επιτροπή ελέγχου έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου που έχουν καταθέσει εγγράφως την υποψηφιότητά τους έως την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 είτε ταχυδρομικώς στην έδρα του Συλλόγου, είτε με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το πρόγραμμα της Γενικής Συνέλευσης διαμορφώνεται ως εξής:
-Παρουσίαση πεπραγμένων έτους 2015
-Καθορισμός νέων στόχων για το τρέχον έτος
-Οικονομικός απολογισμός 2015
-Ανάγνωση έκθεσης επιτροπής ελέγχου
-Συζήτηση για τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ., προτάσεις και υποδείξεις μελών, απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.

Σημ.: Όλα τα μέλη θα ενημερωθούν με sms/μήνυμα στο προσωπικό τους κινητό τηλέφωνο και με αναρτήσεις στους σχετικούς διαδικτυακούς χώρους του συλλόγου.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες»
Η Πρόεδρος Βασιλική Πέτσα  & Η Γραμματέας Μαρία Ρουστάνη

Κατηγορία Διοικ. Συμβούλια

Σας ευχαριστούμε που παρευρεθήκατε στη συνάντηση της κοπής της βασιλόπιτας.

Ήταν μια υπέροχη αφορμή να βρεθούμε όλα τα μέλη, να ανταλλάξουμε ευχές και να μιλήσουμε για το μέλλον του συλλόγου.

Οι τρεις τυχερές που βρήκαν το φλουρί είναι:
1.Κυριακή Κάντζα -Δώρο Spa στο ACROPOL Hotel
2.Κική Πατώνη -Δώρο από το Κομμωτήριο KOSTAS MITAKIS
3. Χριστίνα Καρπάζη -Δώρο Καλλυντικά από το κατάστημα Αλβανούδη
Πάντα τυχερές και λαμπερές!

 
Κατηγορία ΔΡΑΣΕΙΣ 2016
 

Η Ιστοσελίδα είναι μία προσφορά της Σερραϊκής Εταιρείας Κατασκευής Ιστοσελίδων www.webmaking.gr

και του πολυοδηγού Σερρών www.serresvres.gr